Pilates yoga

Pilates yoga

Pilates er en unik metode, der koncentrerer sig især om at gøre muskelkorsettet stærkt igennem øvelser, hvor man træner musklerne indefra og ud. Pilates er udfordrende, dog ikke udmattende. Det er en sammensætning af langsomme præcise bevægelser kombineret med åndedrætsøvelser, der forbedrer balance, stabilitet og styrke. Der er fokus på præcision i bevægelsen, mere end på hvor mange gange denne gentages. Der arbejdes meget intensivt med at kontrollere og stabilisere bækken, ryg, skuldre og nakke i det der konstant arbejdes med muskelkorsettet omkring rygsøjle og talje (kropscenter/CORE).

- Generel træning af hele kroppen - Forbedring af kropsholdning - Forbedring af styrke og udholdenhed i musklerne omkring rygsøjlen - Forbedring af smidigheden i musklerne omkring rygsøjlen

Pilates øvelserne er effektive og giver lynhurtigt et synligt og mærkbart resultat; de giver dig en stærk, spændstig krop og ved at træne musklerne rigtigt vil dine spændinger og din stivhed mindskes, dine leds bevægelighed øges, og du genvinder kroppens naturlige balance, fladere mave, længere, slankere muskler og en mere strømlinet figur. Pilates er træning som kan hjælpe dig med at forebygge rygskader og lindre og forhindre smerter i ryg og lænd. Udover at din krop bliver stimuleret af øvelserne, så bliver evnen til at fokusere på dig selv og på hver en centimeter af kroppen, på at holde fokus og koncentration også udfordret i hver eneste øvelse, for hver eneste Pilates øvelse er bygget op omkring grundprincipperne: Vejrtrækning, Koncentration, Kontrol, Centrering, Præcision, Vejrtrækning og Flow. Timen foregår i varmen i 60min.

Pris: 10 ugers forløb 800 kr.

Pilates