Praktisk information

Praktisk information

Drik rigelig med vand i døgnet op til træning. Minimum 1 L mere end du plejer. 

Hav tætsiddende tøj på, du kan ånde i og medbring dit eget håndklæde, samt drikkedunk.

Det anbefales ikke at indtage et større måltid i timerne op til træning. Men en banan inden træning giver dig energi og hjælper dig med at holde væskebalancen. 

Under træningen skal du mærke efter i din krop og tage alle de pauser du har brug for. Der skal som regel et par træninger til, før du vender dig helt til varmen. Så hav tålmodighed.

Rummet varmes op til 37-40 grader med infravarme som er en opvarmningskilde der varmer via infrarøde bølger. Lange infrarøde bølger, gør at du oplever varmen intens og behagelig. Varmen giver store træningsmæssige fordele. De infrarøde stråler har samme evner som solens varmegivende stråler, der trænger hurtigere og længere ind i muskler og led. Med Hot Infravarme paneler bliver kroppen hurtigere og dybere opvarmet og du vil opleve en større smidighed, der f.eks. gør det muligt for at komme langt dybere ind i stillingerne i yoga og pilates. Den dybe muskulære opvarmning har desuden en positiv betydning for udskillelsen af affaldsstoffer. Strålerne er på ingen made sundhedsskadelig, men menes derimod at have en sundhedsfremmende virkning. Fordelene  ved at træne I infravarme er mange. Hernævnes blot nogle få. 

Hvis du vil vide mere om infravarme: www.infravarme.dk

Vand