top of page

Medlemsbetingelser

Følgende betingelser er gældende for dit medlemlemskab i Gilleleje Hot Yoga pr 1/11.2019. Alle priser, gebyrer og lignende vil altid kunne findes på vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at ændringer af priser og betingelser kan forekomme løbende, dog ikke uden varsel.

 
Medlemskab og betaling

Det er gratis at være medlem af Gilleleje Hot Yoga som drop in medlem. Du kan også vælge fast abonnement med fri træning for en fastsat månedsydelse. Du kan til en hver tid afmelde dit abonnement, gældende fra den 1. i måneden. Din opsigelsesperiode afhænger derfor af hvornår på måneden du siger op.  Alle betalings abonnementer fratrækkes automatisk fra det kort du har tilmeldt dig med.Dit medlemskab i Gilleleje Hot Yoga er personligt og må ikke benyttes af andre end dig selv. Ved oprettelsen af et medlemskab i foreningen Gilleleje Hot yoga accepterer du, ud over indeværende medlemsbetingelser, vores gældende regler om datapolitik, og du accepterer at modtage meddelelser fra Gilleleje Hot yoga pr. e-mail.

 
Bookning af klasse

Når du booker en klasse som drop in medlem kan du framelde dig igen og få pengene retur, indtil 24 timer før. Derefter er tilmelding bindende. Er du fast medlem skal du også booke, men du opkræves ikke. Husk fortsat at framelde dig, hvis du bliver forhindret, så en anden kan få din plads.

 
HELBREDSTILSTAND OG PERSONSKADE

Al træning sker på eget ansvar. Du er som medlem selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter Gilleleje Hot yoga er ikke ansvarlig for personskader som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller undladelser.

 
VÆRDIGENSTANDE

Gilleleje Hot yoga bærer ikke noget ansvar for tab som følge af tyveri eller tingskade. Men vi tilbyder at låse dine værdigenstande inde i et skab under træning.

bottom of page