top of page
Praktisk info

Praktisk information

Studiet

Vores studie er placeret i skønne omgivelser centralt i Gilleleje, ved skov og strand. Med kun 50 m til vandkanten er der mange der slutter med et havbad.

Hele studiet er barfodsområde, og man sætter skoene inden man træder ind af indgangen.

Husk

Man medbringer eget håndklæde til måtten og vi anbefaler at man har sin egen yoga måtte med af hygiejne årsager.

Det er også muligt at leje måtte og håndklæde til 10kr pr del.

Husk at registrere dig som medlem og tilmeld dig klassen inden fremmøde.

Drik rigelig med vand i døgnet op til træning. Minimum 1 L mere end du plejer. 

Hav tætsiddende tøj på, du kan ånde i og medbring dit eget håndklæde, samt drikkedunk.

Det anbefales ikke at indtage et større måltid i timerne op til træning. Men en banan inden træning giver dig energi og hjælper dig med at holde væskebalancen.

Mærk efter

Under træningen skal du mærke efter i din krop og tage alle de pauser du har brug for. Der skal som regel et par træninger til, før du vender dig helt til varmen. Så hav tålmodighed.

Infravarme

Rummet varmes op til 37-40 grader med infravarme som er en opvarmningskilde der varmer via infrarøde bølger. Lange infrarøde bølger, gør at du oplever varmen intens og behagelig.

 

Varmen giver store træningsmæssige fordele. De infrarøde stråler har samme evner som solens varmegivende stråler, der trænger hurtigere og længere ind i muskler og led.

 

Med Hot Infravarme paneler bliver kroppen hurtigere og dybere opvarmet og du vil opleve en større smidighed, der f.eks. gør det muligt for at komme langt dybere ind i stillingerne i yoga og pilates.

 

Den dybe muskulære opvarmning har desuden en positiv betydning for udskillelsen af affaldsstoffer.

 

Strålerne er på ingen made sundhedsskadelig, men menes derimod at have en sundhedsfremmende virkning. Fordelene  ved at træne I infravarme er mange. Hernævnes blot nogle få. 

Hvis du vil vide mere om infravarme: www.infravarme.dk

bottom of page